Бас мәзірХабарландыру10-нан астам курстық, дипломдық жұмыстар алсаныз 50% жеңілдік бар!!! Егер сіз курстық немесе дипломдық жұмысқа тапсырыс бергеннен кейін, өзіңізбен 5 досыңызды алып келсеңіз 50% жеңілдікке ие боласыз!!! |
Жартылай иірім жүн жібінің сраптамасы.
Мазмұны
Аннотация.
Кіріспе.
1.Әдеби көрнекілік.
1.1.Экпертиза тапсырмасы және мақсаты. Тауар сапасын бағалау әдістері.
1.2.Жартылай жүн иірім жібінің негізгі қасиеттері.
1.3.Жартылай жүннің және өндірілген бұймдардың негізгі түрлері.
1.4.Иірім жіптерге қойылатын техникалық талаптар.
2.Негізгі бөлім.
2.1.Талшық және жіптің физикалық қасиеттерін анықтау. Жартылай жүн иірім жібін анализдеудің зертханалық әдісі.
2.1.1.Тоқыма материалдарының ылғалдылығын анықтау әдісі.
2.1.2.Кептіру (кондиционды) аппараттарда материал ылғалдылығын анықтау әдістері.
2.1.3.Үзу жүктемесін анықтау әдістері.
2.1.4.Талшық және иірім жіптің сызықтық тығыздығын анықтау әдістері.
2.1.5.Иірім жіптің ширатылуын анықтау әдістері.
2.2.Талшық және иірім жіптің химялық қасиетін анықтау.
2.2.6Жүн талшығының құрамын анықтау.
2.3.Зерттеулер нәтижелері.
3. Экологиялық бөлім.
4. Еңбекті қорғау.
5. Экономикалық бөлім.
6. Қорытынды.
7. Қолданылған әдебиеттер тізімі.
Көлемі-48 бет
|