Бас мәзірХабарландыру10-нан астам курстық, дипломдық жұмыстар алсаныз 50% жеңілдік бар!!! Егер сіз курстық немесе дипломдық жұмысқа тапсырыс бергеннен кейін, өзіңізбен 5 досыңызды алып келсеңіз 50% жеңілдікке ие боласыз!!! |
Малды күтіп-бағу технологиясын санитариялық бағалау
Мазмұны
Кіріспе (вариант бойынша осы бағыттағы шаруашылықтың қысқаша сипаттамасы
Негізгі бөлім
2.1. Малды күтіп-бағу технологиясын санитариялық бағалау (микроклимат параметірлері, желдету жүйелері, төсеніш материялдары) және оларды жетілдіру шараларын ұйымдастыру
2.2. Малды азықтандыру және азық сапасына қойылатын санйтариялық-гигиеналық талаптар
2.3. Малды сумен қамтамассыз ету жүйелері және суға қойылатын санйтариялық-гигиеналық талаптар
2.4. Ветеринариялық-санйтариялық нысандарға қойылатын гигиеналық талаптар (қи сақтауға,өлекселерді өтелдеуге арналған орталар
2.5. Шаруашылықты инфекциялық және инвазиялық аурулардан сақтау шаралары (дезинфекция, дезинсекция, дератизация)
2.6. Зооантропонозды аурулардың алдын алу және мал шаруашылығы қызметкерлерінің еңбек ету жағдайын жақсарту шаралары
Қорытынды
Қолданылған әдебиеттер
Көлемі-47 бет
|