Баурсақтардың дайындалу технологиясы

полезные природные минеральные воды
как создать сайт на joomla
Жұмыстың түрі: Курстық жұмыстар
Пәні: Басқа да пәндер (журналистика, ауыл шаруашылығы, агротехнология, мұнай-газ, дизайн, спорт, музыка)
Жылы: 2012


Мазмұны

КІРІСПЕ
1.  Қазақ халқының ұннан жасалынатын бұйымдары
2.  Баурсақтардың дайындалу технологиясы
3. Экспериментальдық бөлім
3.1 Баурсақтардың практикалық дайындалынуы
3.2 «Шолпан» бауырсақтарының калькуляциялық картасы
3.3.Баурсақтардың жаңа түрлері және ұнды-кондитер 
   өнімдерінде қолданылатын жаңа технологиялар
ҚОРЫТЫНДЫ
ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ   
Көлемі-35 бет

фоны для photoshop
популярные рестораны России