Шымкент қорғасын зауытында қорғасын өндірісі

полезные природные минеральные воды
как создать сайт на joomla
Жұмыстың түрі: Дипломдық жұмыстар
Пәні: Басқа да пәндер (журналистика, ауыл шаруашылығы, агротехнология, мұнай-газ, дизайн, спорт, музыка)
Жылы: 2010

                                                                     МАЗМҰНЫ
КІРІСПЕ.
1 ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ БӨЛІМ
1 1 Шымкент қорғасын зауытында қорғасын өндірісінің
жалпы сипаттамсы
1.2 Шикізат пен материал сипаттамасы
1.3 Күкірт қышқылын алу
1.4 Күкіртті ангидрид тотығуының технологиялық үрдісінің сипаттамасы
1.4.1 Тотығу үрдісінің физико-химиялық негіздері
1.4.2 Айналудың тепе-теңдік дәрежесі
1.4.3 SСҺ- нің SОз-ке тотығу реакциясының жылдамдығы
1.4.4 Ванадийлы түйіспе массасының сипаттамасы
1.4.5 Ванадийлы катализаторда тотығу шарттары
1.4.6 Түйіспе аппараттар
1.4.7 Жылуалмастырғыш аппараттар
1.4.8 Материалды баланс
1.4.9 Жылулық баланс
1.4.10 Түйіспе аппаратының негізгі көрсеткіштері
2 АРНАЙЫБӨЛІМ
2.1 Тотығу үрдісінің басқару объектісі ретінде сипаттамасы
2.2 Түйіспе бөлімін автоматтаудың қазіргі жағдайын талдау
2.3 Үрдісті басқару мәселесін қарастыру
2.4 Математикалық модель
2.4.1 Орталықтанған бақылаудың кішігірім жүйесі
2.4.2 Объектіні идентификациялаудың кішігірім жүйесі
2.4.3 Статистикалық үтымдылаудың кішігірім жүйесі
2.4.4 Тікелей сандық реттеудің кішігірім жүйесі
2.5 Техникалық қамсыздандыру
2.6 Программалық қамсыздандыру
3 ЭКОНОМИКАЛЫҚ БӨЛІМ
3.1 Экономикалық тиімділікті негіздеу
3.2 Автоматтаудың аспаптары мен қүралдарына шығындарды анықтау
3.3 Қосымша шығындарды анықтау
3.4 ЕТАЖ-не шығындарды анықтау
3.5 ЭЕМ үшін ғимараттардың шығындарын анықтау
3.6 Жұмысшылар санын есептеу және еңбек ақының жылдық
қорын анықтау
3.7 Бригадалар тізімін анықтау
3.8 Сменділік графигін қүрастыру
3.9 Электрослесарьлар тізімін анықтау
3.10 Еңбек ақының қосымша қорын анықтау
3.11 Қызмет көрсету персоналының еңбек ақысының жылдық қорын есептеу
3.12 Экономикалық тиімділік және қаржыны өтеу мерзімін есептеу
4 ЕҢБЕКҚОРҒАУ
4.1 Өндірістік зияндылықты талдау
4.2 Ұйымдастырушылық шаралар
4.3 Техникалық шаралар
4.3.1 Қорғаныс жерге қосылуды есептеу
4.3.2 Вентиляцияны есептеу
4.4 Санитарлы-гигиеналық шаралар
4.4.1 Жұмыс орнын ұйымдастыру
Көлемі-55 бет

фоны для photoshop
популярные рестораны России