МАЗМҰНЫ
РЕФЕРАТ........................................................................................................3
ҚЫСҚАРТЫЛҒАН СӨЗДЕР ТІЗІМІ........................................................4
КІРІСПЕ..........................................................................................................5
1.ӘДЕБИЕТКЕ ШОЛУ.......................................................................................6
1.1Астық тұқымдастарының алейрон қабаттары...........................6
1.2Оттегінің белсенді түрлерінің химиясы........................................9
1.3 Азот тотығы мен гиббереллин қышқылының метаболизмдері.........................................................................................12
1.4Супероксиддисмутаза ферментінің құрылысы мен функциясы.................................................................................................16
2. ЭКСПЕРИМЕНТТІК БӨЛІМ.......................................................................20
2.1 Материалдар мен зерттеу әдістері..............……..…………..…......20
2.1.1. Бидай дәнінің жекелеген алейрон ұлпасын бөліп алу…..........20
2.1.2. Супероксиддисмутаза изоферменттерін экстракциялау және активтілігін анықтау ...............................................................................20
2.1.3 Супероксиддисмутаза изоферменттерін электрофоретикалық сұрыптау және электрофорезден соң айқындау..................................21
2.1.4Супероксид радикалы мөлшерін анықтау ……...………….....22
3. НӘТИЖЕЛЕР ЖӘНЕ ОЛАРДЫ ТАЛҚЫЛАУ.........................................23
4. ҚОРЫТЫНДЫ................................................................................................28
5. ҚОЛДАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ.................................................30
Интервал:1
Жазылған жылы:2012
Бағасы: 2000 тг
сот:87025006613, 87003386061