ТҮЙЕ СҮТІНІҢ АШЫҒАН ӨНІМДЕРІНІҢ САРЫСУ БЕЛОКТАРЫНЫҢ ЭЛЕКТРОФОРЕТИКАЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІ

полезные природные минеральные воды
как создать сайт на joomla
Жұмыстың түрі: Дипломдық жұмыстар
Пәні: Биология (Өсімдіктану), Зоология (Жануартану), Экология, Медицина
Жылы: 2012


ТҮЙЕ СҮТІНІҢ АШЫҒАН ӨНІМДЕРІНІҢ САРЫСУ БЕЛОКТАРЫНЫҢ ЭЛЕКТРОФОРЕТИКАЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІ


Мазмұны.

Кіріспе
1.Әдебиетке шолу
1.1 Түйе шаруашылығы
1.2 Түйе сүтінің құрамы мен құрлысы
1.3 Түйе сүтінің белоктары
 1.3.1 Түйе сүтінің казеин белоктары
 1.3.2 Түйе  сүтінің сарысу белоктары
 1.3.3 Түйе сүтінің белоктарының қасиеттері
  1.4 Түйе сүтінің физика химиялық қасиеттері
  1.5 Түйе сүтінен шұбат өндіру технологиясы
  1.6 Түйе сүтінің тағамдық маңызы
  1.7 Белоктардың электрофорездік қасиеті
2. Материалдар мен зерттеу әдістері
  2.1 Зерттеу объектісі
  2.2 Зерттеу әдістері
  2.2.1 Физика - химиялық көрсеткіштерін анықтау
  2.2.1.1 С витамин мөлшерін анықтау
  2.2.1.2 Жалпы белок мөлшерін анықтау
  2.2.1.3 Қышқылдығын анықтау
  2.3 Сарысу белоктарын анықтау
 2.3.1 Шұбаттың сарысу белоктарының фракцияны бөліп алу
 2.3.2 SDS-PAGE электрофорез әдісі
 2.3.3 SDS-PAGE Электорофорез әдісімен сарысу белоктарының молекулалық массасы мен электрофорездік қозғалысын анықтау
3. Зерттеу нәтижелері мен оларды талқылау
 3.1 Шұбаттың физика – химиялық көрсеткіштерін талқылау
  2.2 SDS-PAGE Электорофорез әдісімен шұбаттың сарысу белоктарының молекулалық массасы мен электрофорездік қозғалысын талқылау
  3.2.1 Күз және көктем мезгілдерінде үш облыстан алынған  шұбаттың сарысу белоктарының электрофорездік қозғалысы мен молекулалық массасы
   3.2.2 Қызылорда облысынан алынған шұбаттың сарысу белоктарының температура жағдайына байланысты электрофорездік қозғалғыштығы мен молекулалық массасы
   3.2.3 Атырау облысынан алынған шұбаттың сарысу белоктарының электрофоретикалық қозғалысы мен молекулалық массасы
   3.2.3 Атырау облысынан алынған шұбат пен майлылығы 2,5 % «FOOD MASTER» сиыр сүтінің  сарысу белоктарының электрофоретикалық қозғалысы ( Rf ) мен молекулалық массас (kDa)
4. Қорытынды
5. Қолданылған әдебиеттер
Көлемі-40 бет

Шрифт:14

Интервал:1

Бағасы:2000

Жазылған жылы:2012

фоны для photoshop
популярные рестораны России