БИДАЙДЫҢ ӘРТҮРЛІ ГЕНОТИПТЕРІНДЕГІ ҚҰРҒАҚШЫЛЫҚТЫҢ ӘСЕРІНЕН ПАЙДА БОЛҒАН ФИЗИОЛОГИЯЛЫҚ – БИОХИМИЯЛЫҚ ӨЗГЕРІСТЕР

полезные природные минеральные воды
как создать сайт на joomla
Жұмыстың түрі: Дипломдық жұмыстар
Пәні: Биология (Өсімдіктану), Зоология (Жануартану), Экология, Медицина
Жылы: 2012




МАЗМҰНЫ

    КІРІСПЕ
    1  ӘДЕБИЕТКЕ ШОЛУ
1.1    Құрғақшылық ұғымы туралы
1.2    Өсімдіктердің бейімделу қасиеті
1.3    Өсімдікке ылғал жетіспеушілігімен жоғары температураның
         әсері
1.4    Құрғақшылыққа АБҚ-ның бейімделу рөлі
1.5    Өсімдіктерден қуаңшылыққа төзімділігін анықтау және арттыру  әдістер
1.6 Өсімдік клеткасы потенциялының су мөлшерінің төмендеуінен құтылу стратегиясы
       1.6.1 Осмолиттер. Қасиеттері мен функциялары
1.7 Дигидратация кезіндегі өсімдік клеткаларындағы пайда болатын ақуыздар
1.8 Қорғаныш және су тапшылығына  индуцирленетін регуляторлы ақуыздар функциясы
1.9 Бидай және оның жалпы сипаттамасы

2    ЗЕРТТЕУ ОБЪЕКТІЛЕРІ ЖӘНЕ ӘДІСТЕРІ
    2.1 Зерттеу объектілері
    2.2 Зерттеу әдістер

3    ЗЕРТТЕУ НӘТИЖЕЛЕРІ ЖӘНЕ ОЛАРДЫ ТАЛДАУ
3.1 Тұқымға құрғақшылықтың әсері

ҚОРЫТЫНДЫ

ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ

Көлемі-45 бет

Интервал:1

Шрифт:14

Бағасы:5000

Жазылған жылы:2012

фоны для photoshop
популярные рестораны России