ҚОЙ СҮТІНІҢ ҚҰРАМЫ МЕН ҚАСИЕТТЕРІ

полезные природные минеральные воды
как создать сайт на joomla
Жұмыстың түрі: Дипломдық жұмыстар
Пәні: Биология (Өсімдіктану), Зоология (Жануартану), Экология, Медицина
Жылы: 2012


МАЗМҰНЫ

КІРІСПЕ   
1     ӘДЕБИЕТКЕ ШОЛУ   
1.1    Қой шаруашылығы   
1.2    Сүт    
1.3    Сүттің физикалық қасиеттері    
1.4    Сүттің химиялық қасиеттері    
1.5    Сүттің биохимиялық құрамы    
1.6    Қой сүті    
1.7    Сүт өнімдерінің тағамдық маңыздылығы мен шипалық қасиеттері    
2    ЗЕРТТЕУ ОБЪЕКТІСІ МЕН ЗЕРТТЕУ ӘДІСТЕРІ   
2.1    Зерттеу объектісі   
2.2    Зерттеу әдістері   
   
ҚОРЫТЫНДЫ   
ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ   
Көлемі-25 бет

шрифт:14

Интервал:1

бағасы:2000

Жазылған жылы:2012

фоны для photoshop
популярные рестораны России